lliurament les plaques als Restaurants que han destacat en el 2018 Km0 – Catalunya.

publicado en: Ghee | 0

Ghee Caldes d’Estrac figura entre els productes convidats a participar-hi

El proper dilluns 18 de marc de Slow Food Catalunya Km0 – Cuineres i cuiners de Catalunya, faran el lliurament de les plaques als restaurants que han destacat en el 2018 en el marc del Mercat de la Terra que és realitzarà al Moll Pesquer de l’Ametlla de Mar ( la Cala).

Des de l‘Espai del Silenci de Caldes d’Estrac  volem dir-vos que estem convidats a presentar el nostre Ghee Caldes d’Estrac, producte ecològic, certificat pel CCPAE, de proximitat, artesanal, Km0, produït a Caldes d’Estrac – Catalunya; per la qual cosa estem molt agraïdes / agraïts i contentes / contents! Més info sobre el Ghee Caldes d’Estrac Aquí


Restaurants Km0 de Slow Food – Catalunya

Saps què vol dir restaurants Km0 de Slow Food – Catalunya? Doncs que en aquests restaurants es cuinen plats de Km0 en els quals prioritzem la pagesia propera i ecològica, emprem aliments de temporada, evitem l’ús de transgènics, recuperem productes de l’Arca del Gust i dels Baluards d’Slow Food, i cuinem peix capturat de forma sostenible. Cuinem des del cor i treballem amb aliments de màxima qualitat compartint el seu coneixement amb altres restaurants Km0 per millorar el vincle entre la terra i la gastronomia local. “Ens agrada cuinar, i ens agrada que els nostres clients rebin a la taula el que nosaltres estimem a la cuina”. Més info en https://www.km0slowfood.com/

Conceptes utilitzats en Slow Food Km0

Què és Slow Food?

Slow Food és una associació eco-gastronòmica sense ànim de lucre fundada a Itàlia l’any 1989 i que actualment es troba representada en 122 països diferents. Neix per fomentar una cultura gastronòmica basada en els aliments bons, nets i justos. Els cuiners d’Slow Food ens hem unit amb la xarxa mundial Terra Madre per crear un model alternatiu de producció i consum d’aliments. Treballem amb la pagesia propera i oferim la màxima qualitat als nostres clients

Què és l’Arca del Gust?

L’Arca del Gust és un catàleg format pel conjunt de sabors, textures i aromes que des de diferents racons del món s’estan recuperant. Els socis d’Slow Food inclouen a l’Arca del Gust productes  oblidats per tal de poder-los recuperar i tornar a cuinar. Trobaràs varietats tradicionals d’hortalisses i fruites, cereals que gairebé havien desaparegut, mètodes d’elaboració ancestrals, races animals, etc.

Què és un Baluard?

Un Baluard és un projecte local que neix per donar suport a la pagesia tradicional i de petita escala per recuperar productes de varietat antigues en risc de desaparició. S’impulsa des del mateix territori on es troba l’aliment i té per objectiu fomentar-ne la producció i el consum. Cuinant aliments dels Baluards n’estem enfortint la recuperació i la coneixença.

Més info de la organització de Restaurants Slow Food a Catalunya aquí

Novedades

Entrevista hecha por el Ecomensajero Digital de Vida Sana – Biocultura. N

Sandra Campos nos dice: “Es un proyecto familiar que hemos desarrollado a través de estos años con mi hija,  buscando, como emprendedora que soy,  desarrollar un modelo de empresa que para mí fuera virtuoso en todos sus aspectos.

Nuestra empresa es una empresa respetuosa con el medio ambienteque dona una parte de sus beneficios anuales a  la ONG Imago Cataluña, que trabaja, entre otras cosas con temas de cuidado del Medio Ambiente, especialmente  una propuesta llamada Biocivilización. Nuestro trabajo lo hacemos  desde la perspectiva del “cuidado”, tanto de las personas, como el medio ambiente, elaboramos un producto de proximidad, completamente saludable para quien lo compra y lo consume, 100% artesanal, ecológico, de proximidad y todo se puede reutilizar.  Nuestro producto, Ghee Caldes d’Estrac, es y cuenta con la certificación ecológica del CCPAE.

Ya puedes comprar tu Ghee Caldes d’Estrac en:

CATALUÑA

Barcelona

Caldes d’Estrac (Maresme Prov. de Barcelona)

Arenys de Mar  (Maresme – Prov. de Barcelona)

PAÍS VASCO

Villareal de Urretxu

Venta especial para tiendas, distribuidores y restaurantes

Si lo quieres en tu tienda, restaurante o eres distribuidor, comunicate con nosotros a través del Tel/ WhatsApp (34) 609548944 o a través de nuestro correo info@espaidelsilenci.com 

Pago anticipado. Precios y condiciones especiales para las TIENDAS, DISTRIBUIDORES Y RESTAURANTES por compra en cantidad.

MAS INFORMACIÓN

Tel. (34) 609 54 89 44 info@espaidesilenci.co

Ghee Calde d’Estrac elaborado por el Espai del Silenci de Caldes d’Estrac www.espaidelsilenci.com  con toda la mágia saludable de Caldes d’Estrac (Provincia de Barcelona) .

Y entre todos seguimos construyendo la historia…