Programa inauguració de l’Espai del Silenci de Caldes d’Estrac – Barcelona.

publicado en: La Empresa | 0

Concert inaugural de l’Espai del Silenci de Caldes d’Estrac de Feliu Llobet Caixach

 

 

 

Obres:

 

Gaspar Cassadó (1897- 1966)

 

Suite per a cello sol en re m

Prelude

Johann Sebastian Bach (1685 – 1750)

Suite nº1 en Sol M

Prelude

Courrant

Menuet I, II

Suite nº6 en Re M

Prelude

 

 

Feliu Llobet Caixach neix l’any 1996 a Barcelona. Inicia els seus estudis de cello en aquesta mateixa ciutat l’any 2003 amb la professora i violoncel·lista Anna Comellas a l’escola de música “La Casa dels Nens”. L’any 2008 inicia els seus estudis de Grau Professional amb el professor i violoncel·lista Lito Iglesias al “Conservatori Municipal de Música de Barcelona”, acabant i obtenint el títol de Grau Professional l’any 2014 amb “Menció d’Honor”. Actualment cursa el 4t curs del Grau Superior de Música al “Conservatori Superior de Musica del Liceu” amb el professor i violoncel·lista Angel Luis Quintana. Ha rebut classes i “masterclass” de mestres com Lluís Claret, María de Macedo, Peter Bruns, Gustav Ribinius, Danjulo Ishizaka, Wolfgang Boetcher, Laia Puig, Mireia Quintana i Peter Thiemann.

És membre del Duet Elisi, amb el qual ha participat en festivals de música a Alemanya, i en concerts a Sabadell, Barcelona, Alemanya i Suïssa, aquest últim com a solistes. Forma part des 2017 l’Ensemble ÇUR, amb el qual té programada una gira per tocar al Concertgebouw d’Amsterdam i Moscou. Ha actuat com a cellista en diverses orquestres com l’Orquestra de cambra de Granollers la JONC o l’Orquestra UNESCO  Barcelona. https://youtu.be/2lXNAn5x9Lw

 

Que diuen les gestores de  l’Espai del Silenci?

(Català)

 

Per les qui hem gestionat l’Espai del Silenci de Caldes d’Estrac – Barcelona, ​​ens alegra compartir-les, que és un projecte familiar nascut de la vida mateixa, amb el que jo en particular, he buscat d’una part ensenyar-li a la meva filla una forma diferent de ser i estar en el món: la proximitat, la natura, els veïns del poble, les relacions humanes amb noms i cares, el gran valor de les coses senzilles, escoltar els ocells quan es fa de dia, sortir a passejar el gos a les nits amb el cel ple d’estrelles o quan el sol encara no ha sortit a la tardor, veure els impressionats  trencar d’albes al fons de la mar Mediterrània ple de vida, la gent que viatja en els trens, anar cada dia a Barcelona i gaudir-la de una millor manera.

D’una altra part,  enfortir els llaços amb la meva família que viu en diferents parts del món, aprofitant les facilitats que brinden en la comunicació les noves tecnologies, el que ens ajuda a entendre que el planeta és una sola casa i que tots estem connectats no importa el lloc, el que sempre ens uneix el que importa potser es el sentiment d’afecte i la motivació que produeix un projecte compartit.

En el personal és un projecte que li debia a la vida, com una forma d’expressar-li la meva gratitud per totes les coses que m’ha brindat, les alegres i les que no ho han estat tant, perquè això és el que ens permet en el temps anar-nos construint com a millors persones.

Gràcies a la meva filla per la seva infinita alegria, companyia, intel·ligència, creativitat i caràcter, al meu pare per creure en mi i la meva mare per la seva existència, i als dos perquè han après a utilitzar el WhatsApp i ens podem comunicar amb més rapidesa i facilitat.

També gràcies a tots els veïns i veïnes del poble de Caldes d’Estrac per permetre’ns escriure aquesta nova història plena de màgia i llegenda, com ho és el mateix poble i als amics i amigues sempre presents donant-nos ànims i energia de la bona.

Finalment al nostre gosset per la seva companya i  por ser tan dolç #sandracampos #espaidelsilenci

Namaste

¿Qué dicen las gestoras del Espacio del Silencio?

(Castellano)

 

Para quienes hemos gestionado el Espacio del Silencio de Caldes d’Estrac – Barcelona,  nos alegra compartirles que es un proyecto  familiar nacido de la vida misma, con el que yo en particular, he buscado de una parte  enseñarle a mi hija una forma diferente de ser y estar en el mundo: la proximidad, la naturaleza, los vecinos del pueblo, las relaciones humanas con nombres y caras, el gran valor de las cosas sencillas, escuchar los pájaros cuando amanece, salir a pasear el perro en las noches con el cielo lleno de estrellas o cuando el sol aún no ha salido en el otoño, ver los  impactantes amaneceres del sol al fondo del mar Mediterráneo lleno de vida, la gente que viaja en los trenes, ir cada día a Barcelona y disfrutarla de una mejor manera.

De otra parte fortalecer los lazos con mi familia que vive en diferentes partes del mundo, aprovechando las facilidades que brindan en la comunicación las nuevas tecnologías, lo que nos ayuda a entender que el planeta es una sola casa y que todos estamos conectados no importa el lugar, lo que nos une es  el sentimiento de cariño,  y la motivación que siempre produce  un proyecto compartido.

En lo personal es un proyecto que le debía a la vida, como una forma de expresarle mi gratitud por todas las cosas que me ha brindado, las alegres y las que no lo han sido tanto, porque eso es lo que nos permite en el tiempo irnos construyendo como mejores personas.

Gracias a mi hija por su infinita alegría, compañía, inteligencia, creatividad y carácter, a mi padre por creer en mí y a mi madre por su existencia; y a los dos porque han aprendido a utilizar el WhatsApp y nos podemos comunicar con mayor rapidez y facilidad.

Y muy especialmente a todos los vecinos y vecinas del pueblo de Caldes d’Estrac, por permitirnos escribir esta nueva historia llena de magia y leyenda, como lo es el pueblo y a los amigos y amigas siempre acompañandonos con su ánimo y buena energía!

 

También gracias a nuestro perro por su compañía, paciencia, alegría  y dulzura  #sandracampos #espaidelsilenci

 

Namaste!

 

L’Espai del Silenci és membre de